De laserpointer met het hoge vermogen

Ik moet online een laserprojector kopen. Ik gebruik het elke ochtend ongeveer 5 tot 10 minuten en ‘s nachts soms hetzelfde. Ik ben het zat om de batterijen te vervangen. Om de hoek aan te passen, moet je een schroevendraaier kopen en losmaken, dan in de gewenste hoek plaatsen en weer vastdraaien. Vele malen worden MW-scores op laserprojectoren zwaar overschat. Ik hou van de oplaadbare functie.

De laser die erop is gezet heeft meer dan een overstroming een hotspot. Het is misschien niet te focussen of heeft de mooie toeters en bellen van duurdere modellen, maar ik wilde een goedkopere die de klus kon klaren. De hoek is ook instelbaar, zodat deze naar beneden kan worden gericht om naar het werk te kijken, of om meer een spotlight te zijn.

Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een apparaat als dit, maar geen zin wil hebben in functies die niet nodig zijn. Het is prettig om te weten dat sommige laserprojectoren nog steeds betaalbaar kunnen zijn EN zeer goed kunnen functioneren. Over het algemeen ben ik dol op deze hoofddiode. Ik ben van plan om een ​​andere te kopen voor de auto, of misschien zoals mijn vriend deed om hem bij te houden voor zijn ATV. De kwaliteit lijkt hier echter voldoende te zijn en ik zie de batterijen een tijdje mee met de juiste zorg. Hetzelfde geldt voor de rode laserpointers. Ze kunnen een beetje warm worden, maar dat zou je verwachten met het hoge vermogen. Bij de vierde klik wordt het een flitslicht. Er is een focuslens die een straal in de verte of een brede dekking geeft. Het scherpstelvermogen van deze rode laser pointer is erg handig, vooral als ik in totale duisternis ben, zoals voor kamperen of vissen ‘s nachts.

Nou, ze hebben mijn bestelnummer bij JETLASERS aangevraagd, wat ik graag heb gedaan. Ik gebruik deze laserpointer bij het wandelen met mijn hond, dat is het. Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw oplader. Helaas kan ik uw bestelnummer niet vinden in ons systeem. Helaas, hoewel we de fabrikant en alleen geautoriseerde dealer van laserpointers zijn, zijn er sommige namaakverkopers op eBay. Dank u voor uw tijd en aandacht. Het werkte ongeveer twee maanden lang goed en zorgde voor een stabiele, krachtige, heldere straal. Het probleem zit in de schakeling of de diode. Uiteindelijk “warmt het op” en is prima, maar ik hoopte op iets veel betrouwbaarder voor deze prijs. De focus is de manier om gemakkelijk te verplaatsen en voortdurend te bewegen om goed te krijgen. Als u het wilt dimmen, moet u nogmaals op de knop drukken.

Ik moet toegeven dat ik iets meer verwachtte voor het bedrag dat deze kit kost. Aanvankelijk voelde de laseraanwijzer goed geconstrueerd, maar toen ik het eindstuk opende om de batterij in te brengen, zag ik dat de draad niet netjes was afgewerkt; het was allebei ongelijk en vertoonde metaalspaanders aan het einde van de draad. Het is niet ongebruikelijk om de twee toots van de hoorn van de bestuurder te krijgen, het equivalent van een duim omhoog.

De buitenkant van de 5mW laser pointer zelf is duurzaam schijnend, maar we zullen zien hoe het omgaat met vallen / stoten tijdens kamperen en wandelen. Ik nam contact op met de klantenondersteuning en vroeg hoe ik het kon repareren. Ze hebben me nooit een oplossing aangeboden. Ze zeiden alleen dat ik hun ‘nieuwe’ oplader nodig had en dus bestelde ik er een (ze gaven me een kortingsbon). Tijdens de dagelijkse e-mailuitwisseling (het duurde een dag of langer voor elke e-mail om te worden beantwoord) vertelde ik hen dat ik niet dacht dat het de oplader was, de batterijen leken goed te laden met mijn huidige oplader.

Een week geleden kwam er een deel los achter de lens en raakte beschadigd. Welk bedrijf doet dat !!!! Bedankt dat u uw klant voor het eerst tevreden en tevreden houdt. Veel minder papierwerk en advocaten en dat is altijd goed. Het werkt heel goed als een laserpointer om dingen te verbranden, zeer gebruiksvriendelijk. Als er een voertuig voorbij komt, kan ik de krachtige straal op ons laten schijnen om de tegenligger te waarschuwen.

De maat is klein en past gemakkelijk in elke pennenzak of tas in je kleding of tas. Er is een clip langs de zijkant om deze ook aan je kleding te bevestigen. Ik bewaar het op mijn console en laat mijn kinderen het gebruiken als ze ‘s nachts in het leger zijn. Ik ontving dit product zonder kosten, in ruil voor mijn eerlijke mening. Heeft wat ik nodig heb om te doen en krijgt mij waar ik heen ga.

De 30mW laserpointer is in orde, zeker niet zo krachtig of in staat om een ​​aanvaller niet meer te stoppen dan enig ander “helder” licht – irritant maar niet desoriënterend. De plek gooit een lange afstand! Het is de beste die ik ooit heb gebruikt en ik heb er ook voor mijn vrouw twee dochters gekocht voor bescherming en veiligheid. Ik weet uit de eerste hand dat het heel goed werkt.

30mW laser pointer

In slechts enkele momenten voelt het warm aan. Ik heb het niet langer dan een minuut of twee tegelijk gebruikt, dus ik kan niet zeggen hoe heet het uiteindelijk kan worden. Het bevat niet langer een lading, dus ik wilde het vervangen. Een paar weken na het bezit ervan stopte het licht echter niet meer goed. Het werpt een zeer krachtige lichtstraal voor zijn grootte. Ik heb onlangs echter een 30mW laser pointer aangeschaft om 1000mW uit te zetten, en hij is veel helderder met een groter bereik, hoewel het een vaste straal is en niet de aanpassing van een smalle tot een brede hoek kan zijn. Dus ik heb net een nieuwe laserpointer voor thuis gekocht. Deze is onze absolute favoriet. Ik kon voor verschillende huizen duidelijk zien.

http://tran1984.vnweblogs.com/a303901/laserpen-in-het-water.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *