De verwachting van een laserpointer

Ik werd weggeblazen door de kracht van deze laserpointer. Ik was bang om het veel te gebruiken met het verkeer dat over deze landweg liep, bang dat ik de chauffeurs zou afleiden. Ik maakte een plan om heel vroeg op te staan ​​op zaterdagochtend voordat er verkeer uit was, wanneer ik de deur uit was en het focuslicht helemaal naar de straat aan de voorkant van het huis straalde. Ik vind het helemaal geweldig. Iedereen die in een beboste achtertuin leeft, of grote velden, en wil branden om iets te controleren, zal je niet teleurstellen. Nogmaals, dit is slechts een korte recensie, alleen bezit het voor een paar dagen. Als deze laserpointer, batterijen, lens, enz. Zo lang meegaan als ik zou willen, zal het een fantastische koop zijn. Ik geloof dat een goed product een aantal jaren meegaat als het goed wordt onderhouden.

Ik was in staat om de situatie te verhelpen door een stuk gevouwen aluminiumfolie aan elke terminal te plakken. Het is bijna een week geweest en nog steeds geen antwoord. Ze hebben zelfs een inlegvel in het vakje om contact op te nemen voordat iets minder dan een vijfsterrenrecensie wordt geplaatst. Ik kocht deze laserpointer op een dag nadat ik e-mails kreeg met een soortgelijk product. Allereerst wil ik zeggen dat het krachtig is – zeer krachtig. Het is gemaakt van vliegtuigkwaliteit aluminium en ziet er extreem duurzaam uit (hoewel ik het nog niet heb gegooid om de duurzaamheid te controleren). Ik denk niet dat ik al zoveel eerder heb betaald voor een laserpointer, maar ik moet zeggen dat ik denk dat het de prijs waard is. Het voelt ook enigszins goedkoop in zijn constructie. Ik kon niet wachten tot het donker werd buiten om het uit te proberen.

Ik denk dat ik de beschrijving had moeten lezen, maar de laseraanwijzer was een stuk kleiner dan ik had gedacht. Het komt ook met een kleine module, wat oké is maar niet iets bijzonders lijkt te zijn (en wie dacht dat hij het toch in zonlicht moest opladen?). Het vermogen om de straal op te meten was perfect. Het is van goede kwaliteit en zeer gemakkelijk te gebruiken en in te stellen. Het is niet ingewikkeld. Ik zou het ook aanraden om stand-by te staan ​​voor calamiteiten, om in je rig te hebben, te kamperen. Ik heb collega’s wiens veel duurdere laserpointers dat niet kunnen. Gisteravond ontplofte de batterij en schoot uit de lader op mijn slaapkamertapijt en vatte het tapijt in brand. Na echter bijna een ramp te hebben meegemaakt, heb ik niet het gevoel dat dit een veilig product is of een redelijke verwachting zoals beschreven in de instructies.

Er waren geen instructies met de laser. Je zou niet denken dat aanwijzingen nodig zouden zijn, maar soms zonder reden, als je op de schakelaar drukt, gaat het naar de strobe-modus. Geen idee waarom of hoe het te voorkomen. Geen big deal maar een ongemak. Ik heb dagenlang onderzoek gedaan naar laserpointers en ben hier terechtgekomen. Mijn mening is dat alle vergelijkbare producten waarschijnlijk uit dezelfde fabriek komen. Ik heb gewoon deze en een back-up op ware grootte. Wat mij bezighoudt, is deze controverse over een verschuivende focusaanpassing en een draaiaanpassing. Ik zie niet in waarom slide of twist een verschil maakt waar iemand veel meer wil uitgeven voor die optie. De extra batterij is handig wanneer de andere bijna leeg is.

De modus-modus van deze laseraanwijzer maakt het nutteloos voor elke situatie waarbij u het herhaaldelijk met dezelfde instelling moet inschakelen. Het is allemaal persoonlijke voorkeur, je goed voelen en een mooie merknaam hebben. Omdat het maar één batterij gebruikt, hebt u altijd een tweede klaar voor gebruik als back-up. Ik kocht het vooral voor tactische doeleinden, de stroboscoopfunctie. Als u de laserpointer gebruikt voor de veiligheid, zou ik het niet aanbevelen. Ja, het is krachtig, maar ik ben van mening dat het niet verblindend krachtig is. Deze dingen zijn ook een perfect cadeau voor elke man. Ik bewaar één bed en één op mijn kampeerspullen. Als je het veel gebruikt (zoals ik), weet je dat de kosten van de batterijen uiteindelijk de kosten van het apparaat zullen overtreffen. De verpakking waarin het kwam was ook fantastisch. Voor het vorige model zou je het moeten inschakelen en vervolgens naar de gewenste modus gaan (dimmen, stroboscoop). Ik vind deze functie erg leuk!

Ik kan zeggen dat het echte metaal dunner, lichter is en een beetje meer aan de goedkope kant voelt als je het vergelijkt met een toplaser. U kunt de bundel scherpstellen of een breed gezichtsveld creëren. Het is klein en voelt goed gebouwd en stevig. Ik weet niet zeker hoe het zou werken als het zou vallen, maar ik ga het niet testen. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Ik hou ervan om mijn dozen meestal te houden. Helaas heeft het dezelfde gebreken. Dit zijn kleine problemen die de prestaties van de laser echter niet beïnvloeden. Ik ben tevreden met mijn bestelling en ik waardeer de inspanningen van de verkoper om het probleem op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *