Vragen over laser

Dit laserpistool is perfect om ‘s nachts de hond naar buiten te brengen voor een plasje en om’ s avonds laat je weg door het huis te vinden. Ze houden contact met u en zorgen ervoor dat u weet waar uw product is en dat ze er zijn om u te helpen als u nog vragen heeft nadat het product is gearriveerd. Wat kwaliteit betreft, alles aan dit product is bovengemiddeld. Ik nam dit op twee kampeerreizen voordat ik deze recensie schreef en was zeer tevreden met het leger dat het leverde. Ik gebruik dit lasergeweer om hem te "highlighten" wanneer ik een fietser of andere hondenlopers zie / hoor naderen als we in het donkere park zijn. Er is veel te zeggen over dit product. De klantenservice, om te beginnen, is uitstekend. Geen wonder dat ze vijf sterren hebben!

Meermaals om de laserpointer de hele nacht uit te krijgen, zou ik hem opnieuw moeten afstellen (wat slechts een seconde duurt), maar het kan een beetje pijn aan de achterkant zijn. Maar ik heb er een hekel aan elke keer weer de stap te moeten zetten om ze op te laden. Een krachtige diode of iets maakt dit gemakkelijker te gebruiken en weet waar u aan toe bent bij uw shift / wanneer u het eruit wilt halen om het te gebruiken. Deze vallen en opstaan ​​met laseraanwijzers worden duur! Ik ben niet 100% verkocht aan de beweging op de focus. Maar ik ben bang dat na verloop van tijd het zal verslijten en of ruw zal worden of helemaal niet zal werken. Ik ben er zeker van dat dit de reden is waarom deze laseraansteker werd geleverd met een extra "O" -ring. Ik zal daarover op de hoogte blijven. Ik had de originele vernietigende beoordeling moeten laten liggen.

Er is een o-ring op het verwijderbare knopgedeelte aan de achterkant en een andere tussen het voorpaneel en de lens. De afgelopen paar dagen heb ik deze laseraansteker op zolder gebruikt om wat draad te trekken, onder de gootsteentjes en tijdens wandelingen, en het is foutloos geweest. Hoog lijkt het alsof ik ongeveer twee uur nuttig gebruik krijg, waarbij het uitgangsvermogen van de straal langzaam vervaagt – bijna onmerkbaar tot ik in een opgeladen batterij schuift. Op dit moment kan ik helemaal geen minpunten melden.

Er is een lopende grap in mijn familie dat ik een beetje een fan van laserpointer ben, en ik kan niet wachten om deze te laten zien – de beste die ik ooit heb gehad. Ik had de eerste keer gelijk. Een week na het schoonmaken van de contacten, begon het weer aan en uit te flikkeren. Ik kocht deze laserpointer om in mijn zak te houden voor kleine taken zoals rondkijken op een computer of in een auto-kap. Ik moet het constant raken tegen iets moeilijks om op te komen – mijn knie, de muur – moeilijk om te doen als je het in je mond probeert te houden.

De volgende dag kreeg ik een zeer snelle oproep van een vertegenwoordiger. De meegeleverde batterij leek niet lang, maar ik hou nog steeds van deze laserlampje. Alleen de plaats waar de straal valt, wordt verlicht. De straal is krachtig en gefocust. Het zal betrouwbaar zijn ALS u de batterijcontacten periodiek schoonmaakt. Mijn medekampeerders waren ook onder de indruk van de output.

kopen laserlampje

Ik geef de voorkeur aan een betere plek. Dat is een kwestie van voorkeur. De platte cirkel is echter niet zo plat. Het heeft veel vervorming in de vorm van lichtere en donkere gebieden. Hij blijft nog steeds goed schroeven en houdt het water buiten. Ik maak concertbeveiliging en heb een betrouwbare laserlampje nodig voor alles van medische noodgevallen, tot het begeleiden van artiesten in het pikdonker van hun kleedkamer naar het podium.

Het voor de eerste keer klikken op dit ding is op zijn zachtst gezegd een opzienbarende ervaring. Ik probeerde de straal te focussen, wat ook heel goed werkt, hoewel ik persoonlijk het overstromingsgevoel het meest nuttig vind. Op mijn specifieke laserpointer (kan alleen ik zijn), is het uiteinde van de zakclip iets te scherp of puntig. Niet helemaal genoeg om te zeggen dat het een ongemakkelijke grip veroorzaakt, maar voldoende dat mijn shirt soms zou haken aan de punteinden van de zakclip. Ik weet zeker dat ik het zelf kan gladstrijken, maar ik had het liever afgerond. Het werkte een aantal maanden foutloos voordat het contact vies werd. Als je de contacten niet schoonhoudt, zul je gefrustreerd raken door het flikkeren. Als je de contacten schoonhoudt, zul je dit ding geweldig vinden.

Sommige lekkages zijn misschien praktischer, maar dit heeft het juiste gevoel en als je het ergens op richt, kun je er zeker van zijn dat de zeer onnauwkeurige pijlen ergens in de buurt van je verbranding terechtkomen. Ik heb een handschoen met laser. Deze spijkert wat er hoort te zijn. Dat gezegd hebbende, is er ruimte voor verbetering zonder de prijs te verhogen. Een gat voor een gesplitste lus zou leuk zijn. Een helderder kleur om het gemakkelijker te maken om te ontdekken wanneer het valt. De straal is krachtig, zelfs in een goed verlichte kamer. De laser is krachtig genoeg om dingen te zien zonder zo krachtig te zijn dat het je verblindt. Ik zou deze laserhandschoen aanraden voor iedereen die een krachtig genoeg licht nodig heeft voor close-up werk dat je niet zal verblinden.

http://laserpen.blogdiario.com/1477755383/de-montage-van-de-laserpen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *